12 december 2017

XSAGA & Allerhande Kerstfestival

Ook dit jaar verzorgde XSAGA de volledige creatieve en productionele invulling van het Allerhande Kerstfestival in Het Spoorwegmuseum te Utrecht.
Deze internationaal prijswinnende en logistieke monsterklus trekt jaarlijks meer dan 36.000 bezoekers en bereikt vele miljoenen belangstellenden via social media. Binnen drie jaar tijd zijn Albert Heijn en XSAGA erin geslaagd een evenement van verbinding en inspiratie te produceren dat niet meer weg te denken is van de nationale feestkalender in de opmaat naar Kerst.

XSAGA & Prins Bernhard Cultuurfonds

Niemand minder dan Geert Mak won dit jaar de prestigieuze Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs. XSAGA vroeg Janine Abbring om de bijeenkomst in goede banen te leiden. Het evenement in de vorm van een tafelgesprek was opgedeeld in vier delen: Friesland, Amsterdam, Europa en de wereld. Vier topografische gebieden waar de journalist/schrijver Mak zich in zijn werk op concentreert. Een reeks van bijzondere gasten schoven aan voor een goed gesprek in het Muziekgebouw aan ’t IJ, waarna Koningin Máxima traditiegetrouw de feestelijke ketting en prijs overhandigde aan de laureaat.

XSAGA & European Excellence Awards

Het Rijksmuseum en XSAGA zijn met goud bekroond tijdens de European Excellence Awards in Hamburg. Deze gezaghebbende Europese PR prijs honoreerde de innovatieve en strategische aanpak rondom de viering van de ‘10 miljoenste bezoeker van het Rijksmuseum’.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau die uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op het podium kan plaatsen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).