20 december 2018

XSAGA & Albert Heijn

Vanaf het moment dat Sinterklaas op de Zaanse Schans zijn entree maakte, mocht XSAGA tal van impactvolle momenten bedenken die de december campagne van Albert Heijn een extra impuls gaven. Zo reed er in Rotterdam en Amsterdam een speciaal vormgegeven kersttram, bezocht de Allerhande Kooktruck 28 plaatsen in Nederland en verzorgden wij een spraakmakend lichtspektakel in Houten. Tot slot in deze trotsmakende reeks produceerden wij in Groningen de langste gourmettafel van Nederland…Omdat het december is!

XSAGA & Amicale

Voor ruim 1200 enthousiaste leden van personeelsvereniging Amicale, allen werkzaam bij de European Patent Office, toverde XSAGA de bedrijfsruimte in Rijswijk om tot een feeëriek kersttheater. Aansluitend bij het thema Cabaret waarbij iedereen zich meer dan ‘Wilkommen, Bienvenue en Welcome‘ voelde.

XSAGA & Johan Cruyff Foundation

Deze week beleefde de benefietbijeenkomst Koken met een Doel haar tiende editie. Alle keren tekende XSAGA voor de productionele ondersteuning van deze hartverwarmende avond. Mede dankzij de inbreng van ‘het briefje van Koeman’ kwam de teller, samen met de opbrengst van de veiling en loterij, op de lieve somma van €330.750,- euro. Welke bij zal dragen aan de realisatie van een Child Care Centre en een Cruyff Court in Zuid-Afrika.

Bent u ook op zoek naar een inspirerend podium om uw merkboodschap te delen? Bekijk dan zeker bijgaande film en bel met Patrick Roubroeks op 020-5606500. XSAGA is 24, 25, 26 december en op 1 januari gesloten. Alle medewerkers van XSAGA wensen u en de uwen een gezond en liefdevol 2019.