03 oktober 2018

XSAGA & Ahold Delhaize

Wie Dick Boer zegt, zegt Ahold Delhaize. Dat is ook niet gek als je weet dat de voormalig CEO meer dan 20 jaar voor dit supermarktconcern werkzaam was. XSAGA werd aangezocht zijn officiële afscheid mede vorm te geven. Wij maakten onder andere een speciaal en persoonlijk portret van ‘de man in zijn supermarkt’ dat als aftrap diende voor een bijzondere bijeenkomst in de Hermitage te Amsterdam.

XSAGA & HVC

Bij HVC vierden ze het 25-jarig bestaan van de slibverbranding in Dordrecht. Ter ere van dit jubileum organiseerde HVC het ‘Slib-symposium’ en een diner voor de medewerkers van de verbrandingsinstallaties, met XSAGA als haar creatieve en productionele partner.

XSAGA & Hudson’s Bay

Vorig jaar opende ‘het nieuwe warenhuis van Nederland’ maar liefst 13 fonkelnieuwe winkels in Nederland. Reden voor een feestje dat Hudson’s Bay graag met zoveel mogelijk klanten wilde vieren op Hudson’s Day. Wie die dag een aankoop deed maakte op vertoon van het aankoopbewijs, in al haar winkels in Nederland, kans op nog meer moois.

Bent u ook op zoek naar een fris concept of een inspirerend podium waarop wij uw merkboodschap aan het publiek mogen presenteren? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).