04 april 2018

XSAGA & AH Buitendag

Meer dan 75 locaties deden dit jaar mee aan de AH Buitendag, het leukste dagje uit voor het hele gezin. Vele boerderijen, brouwerijen en productielijnen openden op tweede paasdag gratis de deuren voor het publiek. Zo’n 60.000 mensen konden met eigen ogen zien waar het vlees, de koekjes en de kaas van Albert Heijn worden gemaakt en hoe het frisse lentebier wordt gebrouwen. Speciale aandacht dit jaar voor het hooibalenconcert bij de boer met medewerking van pianist Cor Bakker en zangeres Nienke van den Berg.

XSAGA & Hudson’s Bay

Afgelopen weken opende ‘het nieuwe warenhuis’ van Nederland maar liefst twee nieuwe vestigingen in Enschede en Amersfoort. XSAGA verzorgde de productie en creatieve invulling van de feestelijke openingen waarbij alle nieuwsgierige bezoekers een persoonlijke rondleiding kregen door hun eigen Hudson’s Bay. Aanstaande donderdag zal de feestelijke opening van de vestiging in Haarlem plaatsvinden en daar kunt u vanaf 9:30 uur zelf bij aanwezig zijn.

XSAGA & ISU WK Allround

Aan alle mooie dingen komt een eind. Zo ook aan het avontuur van de Coolste Baan van Nederland waar XSAGA in opdracht van House of Sports de laatste maanden druk mee was. Als apotheose van een lange periode schaatsplezier stond een heus WK Allround op het programma. Het werd een prachtig slotevenement waarbij vele tienduizenden mensen in het stadion en vele miljoenen via de (internationale) media en televisie konden genieten van een WK, waarbij sport en entertainment hand in hand gingen.

Bent u ook op zoek naar verbinding met uw achterban of op zoek naar een passend podium om uw merkboodschap te delen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks (020-5606500).