23 februari 2018

XSAGA & 500 jaar Grote Kerk

Wie het over Alkmaar heeft, kan niet om de Grote Sint-Laurenskerk heen. De kerk die al jaren het gezicht van de stad bepaalt, bestaat dit jaar maar liefst vijfhonderd jaar! XSAGA werd benaderd om een concept te bedenken waarin de geschiedenis van de kerk en daarmee de trots van de stad werd vormgegeven. Wij vonden in zangeres Giovanca (geboren te Alkmaar) de ideale persoonlijkheid om het verhaal van de kerk en de haar omringende stad te verklanken in een mooi en beeldend verhaal. Aan het slot van dit hedendaagse klank- en lichtspektakel zorgde een imposant lasereffect ervoor dat de kerk werd opgenomen in een spel van kleur dat tot laat in de avond voor iedereen in Alkmaar te bezichtigen bleef.

XSAGA & Blokker

Heel Nederland is ‘Welkom bij Blokker’ op de Huishoudbeurs te Amsterdam. XSAGA produceert daar alle negen dagenlang de inmiddels vermaarde Blokker Bingo waarbij de bezoekers van ‘het gezelligste dagje uit’ ieder uur kans maken op het winnen van bijzondere Blokker producten.

XSAGA & Eventex Awards

Niet minder dan zeven nominaties kreeg XSAGA toebedeeld van Eventex in deze gezaghebbende internationale competitie. Met cases voor onze klanten als het Rode Kruis, Albert Heijn en het Rijksmuseum. Naast best brand experience, best campaign, best pop-up event, best customer engagement, best cause event, en best art event maakt XSAGA kans uitgeroepen te worden tot best agency. Op 6 maart weten wij meer en zullen wij u berichten via onze social-media kanalen; Facebook, Instagram en Twitter.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau die uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op een podium kan plaatsen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.