22 april 2017

Xsaga & Turn on the Lights 
Voor de negende keer op rij produceerde Xsaga in opdracht van de Bijenkorf dit theater- en lichtspektakel op de Dam in Amsterdam. Met Turn on the Lights viert het warenhuis traditioneel de start van het feestseizoen in Nederland. Zo’n 20.000 mensen beleefden het event live mee op de Dam en nog eens vele duizenden ‘in het land’ via de livestream. Het evenement kwam dit jaar tot stand in nauwe samenwerking met het internationale theatergezelschap Grupo Puja waarbij de Nederlandse musicalster Willemijn Verkaik de Disney klassieker ‘Let it go’ vertolkte op meer dan twintig meter hoogte boven het publiek. Met Turn on the Lights creëren de Bijenkorf en Xsaga een jaarlijks evenement dat veel media aandacht krijgt en dat, gezien de vele internationale prijzen, tot ver buiten Amsterdam erkenning krijgt.

Xsaga & Autumn Ball
Voor het blad Winq en belangenorganisatie Workplace Pride organiseerden wij hun jaarlijkse award-uitreiking in de sfeervol ingerichte Westerkerk te Amsterdam. Cornald Maas sprak op geheel eigen wijze de stijlvolle avond aan elkaar, waarbij het bedrijf IBM en de Burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb er met de belangrijkste prijzen vandoor gingen. Het ZO! Gospel Choir en soliste Shirma Rouse zorgden ervoor dat de gasten zingend de nacht ingingen onder begeleiding van de mooie klanken van het carillon van ‘die mooie oude Wester’.

Xsaga & Sweco 
Voor de ruim 1.000 medewerkers van Sweco stond DeFabrique in Utrecht vorige week op zijn kop. Naast de grote diversiteit aan ‘aanstekelijke’ foodtrucks was er voor elk wat wils; van de Silent Disco tot aan een op maat gesneden pub-quiz en de altijd scorende ‘Roept U Jan maar’ band, voor wie geen verzoekje te veel is. Maar het hoogtepunt van de avond was wel de eigen Sweco-band, samengesteld uit 15 Sweco-medewerkers. Uit werkelijk alle gelederen van het bedrijf was dit muzikale gezelschap voor hun optreden klaargestoomd door een team van gedreven professionals. Dansend en zingend werd zo de avond afgesloten, waarna de bussen iedereen weer naar huis brachten.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau die uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op een podium kan plaatsen? Bekijk dan deze film en maak een afspraak met Henk Koenders of Patrick Roubroeks via 020-5606500.