22 april 2017

Xsaga & The Eventex Awards
Gisteravond viel het Xsaga-team driedubbel in de prijzen tijdens de feestelijke uitreiking van de Eventex Awards in Dublin (Ierland). Het Allerhande Kerstfestival ging naar huis met de felbegeerde eerste prijzen in de categorieën ‘Best Brand Engagement Event’ en ‘People’s Choice Event’. Daarnaast won het evenement de tweede prijs in de categorie ‘Best Festival’.
Albert Heijn en Xsaga zijn bijzonder trots op deze internationale erkenning voor dit unieke publieksevenement. De Eventex Award is een toonaangevende prijs waarbij bureaus in een internationale competitie strijden met professionals uit de gehele eventbranche voor erkenning op gebied van creativiteit, innovatie, uitmuntendheid en originaliteit. Onderaan de streep telt er echter maar één ding: welke meerwaarde levert het event op?
Het festival dat in Het Spoorwegmuseum te Utrecht werd georganiseerd, trok in december maar liefst 36.000 bezoekers die het evenement met een dikke 8 wisten te waarderen. Door een uitgekiende en unieke online mediastrategie werd dit bereik nog eens vergroot naar een miljoenen publiek in Nederland en ver daarbuiten. Mede daardoor wist het evenement zich te onderscheiden van de internationale concurrentie.

Xsaga & De Gouden Giraffe
Naast de Eventex Awards maakt het Allerhande Kerstfestival ook nog kans op de ‘Gouden Giraffe Publieksprijs’ in de categorie ‘Beurzen’. Hierop kunt u nog steeds stemmen via de volgende link. Wij zien uw zeer gewaardeerde stem als een welgemeende felicitatie voor onze gezamenlijke prestatie.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau die uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op een podium kan plaatsen? Bekijk dan bijgaande film en maak een afspraak met Patrick Roubroeks via 020-5606500.