22 april 2017

Xsaga & HVC
Onze klant HVC, het innovatieve afval- en energiebedrijf uit Alkmaar, markeerde de Dag van de Duurzaamheid (10 oktober jl.) op een bijzondere manier. Op deze dag werd met een druk op de knop door de directeur-generaal Milieu en Internationaal Chris Kuijpers (ministerie van Infrastructuur en Milieu) in gezelschap van de directie van HVC en Boskalis Environmental, de nieuwe  bodemaswasinstallatie in werking gezet. Een wereldwijde primeur als resultaat van ruim 5 jaar onderzoek en samenwerking. Voorafgaand aan dit officiële moment vond er voor de ruim 250 genodigden een kort seminar plaats met het thema ‘Circulair, wat weerhoudt ons’ met als sprekers Jan Jonker, Adjiedj Bakas en Thomas Rau. Andrea van Pol leidde de middag, met haar kenmerkende scherpe en humoristische stijl, in goede banen. Xsaga was verantwoordelijk voor de productie en de film over de installatie.

Xsaga & Museuminspecteur van het jaar
Ruim 350 gasten, waaronder 175 kids waren afgelopen vrijdag getuige van de uitreiking van maar liefst twee prijzen: één voor de Museuminspecteur en de prijs voor het meest Kidsproof museum van het jaar. Het NOS Jeugdjournaal deed er verslag van en zag hoe het bekende Zapplive-duo Klaas van Kruistum en Saskia Weerstand de feestelijke uitreiking presenteerde in het prachtige decor van Beeld en Geluid.
De locoburgemeester van Velsen maakte live in de uitzending trots bekend dat het winnende Pieter Vermeulen Museum uit zijn gemeente kwam. Xsaga ‘deed’ de productie van dit erg leuke project.

Xsaga & Allerhande Kerstfestival
We moesten het nog even binnenskamers houden maar ook dit jaar produceren wij in opdracht van Albert Heijn het Allerhande Kerstfestival. Net als bij de vorige editie zal Het Spoorwegmuseum in Utrecht het feeërieke decor zijn van het meest smakelijke inspiratie-festival van Nederland. Koop hier een kaartje en kom samen met ons kijken, proeven en genieten op 9, 10 of 11 december te Utrecht.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau die uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op het podium kan plaatsen? Bekijk dan bijgaande films of maak een afspraak met Henk Koenders of Patrick Roubroeks via 020-5606500.