22 april 2017

Xsaga & Allerhande Kerstfestival
Ook dit jaar produceerden wij in opdracht van Albert Heijn het Allerhande Kerstfestival. Een prachtige maar ook best complexe klus waarbij Albert Heijn 36.000 bezoekers (uitverkocht) mocht verwelkomen in het stralend uitgelichte Spoorwegmuseum te Utrecht. Het festival is een inspirerend feest van proeven en beleven waarbij de producten en diensten door 150 toeleveranciers aan de bezoekers worden ‘aangeboden’. Kijk naar de moodfilmvoor een korte impressie van dit unieke festival.

Xsaga & Prins Bernhard Cultuurfonds
Dit jaar ging ‘de grote prijs’ van het Prins Bernhard Cultuurfonds naar film- en documentairemaakster Heddy Honigmann. Zij weet met een oeuvre van niet minder dan 40 persoonlijke documentaires een stempel te drukken op dit genre in Nederland en ver daarbuiten. Honigmann ontving de prijs uit handen van Koningin Máxima, die traditiegetrouw de prijs en de daarbij behorende ereketting overhandigde in de ‘omlijsting’ van vele vrienden en bekenden van de duidelijk geëmotioneerde laureaat.

Xsaga & Blokker
Blokker introduceerde haar eigen en nieuwe collectie ‘Baden & Slapen’. Wij bedachten en produceerden bijgaande film die gelijk een hit werd op social media. Bekijk het filmpje en ga ook eens naar één van de nieuwe winkels die wij in recordtempo voor de retailer openen in het gehele land.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau die uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op het podium kan plaatsen? Bekijk dan zeker bijgaande film of maak een afspraak met Henk Koenders of Patrick Roubroeks (020-5606500).