22 april 2017

Xsaga & Prins Bernhard Cultuurfonds
Mode-icoon Ronald van der Kemp mocht afgelopen maandag het prestigieuze Cultuurfonds Mode Stipendium ontvangen van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De prijs, plus het daarbij behorende geldbedrag, werd hem overhandigd op de ‘gala-trappen’ van de Bijenkorf te Amsterdam. Ronald van der Kemp is op dit moment ‘hot’ in de internationale modescene. Bekende sterren als Miley Cyrus, Kate Moss, Katy Perry, Lara Stone en Lady Gaga dragen zijn creaties en daarmee is hij een internationaal uithangbord van de Nederlandse couture. Sinds kort verkoopt ook de Bijenkorf zijn collectie.

Xsaga & Thialf
Thialf, het schaatsmekka in Friesland, is eigenlijk een beetje van ons allemaal. Thialf is namelijk meer dan een schaatshal in Friesland. Thialf is een gevoel dat zich het beste laat vergelijken met een trots familiegevoel. Een familie die veel heeft meegemaakt en die in het hart wordt gedragen. Niet alleen in Friesland maar in heel Nederland. Dit gevoel hebben we, toen Thialf ons benaderde om de omgangen in het nieuwe Thialf visueel vorm te geven, proberen vast te leggen. We hebben dit vertaald naar tien thema’s, tien verhalen en -een tikkeltje eigenwijs- naar elf portretten. Wij vonden de bekende Vlaamse fotograaf Stephan Vanfleteren bereid om zijn schouders onder deze opdracht te zetten. Het resultaat is best indrukwekkend en siert het nieuwe Thialf op weg naar een roemrijke toekomst.

Xsaga & Gouden Giraffe
Afgelopen vrijdag organiseerde Xsaga (voor het eerst) de Gouden Giraffe Event Awards. En dat deden wij met een spraakmakend concept in DeFabrique in Maarssen. De beste cases werden op het zogenaamde ‘Marktplein van de van creativiteit’ gepresenteerd. Xsaga wilde (volgens het blad EventBranche) daarmee ‘verrassen, verbazen en verwonderen’. En, al zeggen wij het zelf, dat is redelijk gelukt. Zelf mochten wij ook een mooie award in ontvangst nemen. De productie van het Allerhande Kerstfestival werd beloond met de Gouden Giraffe Publieksprijs.

Bent u ook op zoek naar een verrassend concept dat uw merkboodschap op een effectieve manier op het podium plaatst? Bel dan met Patrick Roubroeks op 020-5606500. Een afspraak is zo gemaakt.