22 april 2017

Xsaga & KLM
Onze blauwe trots KLM vierde afgelopen vrijdag haar 97ste verjaardag. Dat doet zij sinds jaar en dag met de onthulling van een nieuw kenmerkend Delfts blauw huisje. Begonnen als cadeau voor de Business Class passagiers, is het KLM huisje inmiddels ook zeer populair onder verzamelaars. De gasten werden nog even in spanning gehouden door onder andere KLM President & CEO Pieter Elbers en KLM Directeur Nederland Harm Kreulen, waarna niemand minder dan Lee Towers met het zingen van “Hotel New York” (in plaats van “New York, New York”) dit alom bekende hotel als 97ste huisje onthulde. Het eerste exemplaar werd door Elbers overhandigd aan burgemeester Ahmed Aboutaleb. In nauwe samenwerking met het KLM-team produceerde Xsaga dit evenement op het ss Rotterdam.

Xsaga & Sportmonologen
Voormalig topvoetballer van Feyenoord Rory de Groot werd door de organisatie van het jaarlijkse Museumcongres gevraagd ‘zijn sportmonoloog’ over zijn voetbalverleden nog een keer met een groot publiek te delen. Dat deed hij met groot succes. Wist u trouwens dat de Sportmonologen ook ‘te boeken’ zijn voor u als organisatie? Via Xsaga of SportsSpeakers kiezen we dan samen met u de meest passende monoloog en verzorgen wij de productie ervan. Sportmonologen is momenteel ook iedere zondagmiddag te zien bij de NOS. Afgelopen zondag was de sportmonoloog van Thomas Dekker aan de beurt. Heeft u deze gemist? Kijk dan hier. Meer weten? Ga naar: sportmonologen.nl.

Xsaga & Jan Taminiau
Vorige maand mochten wij in het Groote Museum van Artis de modeshow van Nederlands topontwerper Jan Taminiau produceren. Bekijk hier de reportage zoals deze in Vogue verscheen.

Wilt u meer informatie of bent u ook op zoek naar een bureau die uw merkboodschap op een aanstekelijke manier op een podium kan plaatsen? Bekijk dan deze film en maak een afspraak met Henk Koenders of Patrick Roubroeks via 020-5606500.