22 april 2017

Nieuwsbrief 22 april

Xsaga & EYE Filmbal
Amsterdam kleurde rood tijdens het traditionele Filmbal dat Xsaga in opdracht van EYE mede produceerde. De fraai uitgedoste gasten werden ondergedompeld in een opwindend programma met een duidelijk herkenbare en tot in de kleinste details doorgevoerde ‘rode draad’.

Xsaga & Nationale Museumweek
Nederland kent meer dan 400 musea die ons elke dag weer confronteren met het verleden en resoneren met het heden. Om Nederland hernieuwd kennis te laten maken met ‘ons echte goud’, produceerde Xsaga in opdracht van de Museumvereniging enkele grootse confrontaties met pronkstukken uit ‘de Collectie Nederland’. Na de Letterkast van P.J. Prinsen in Dordrecht, brachten we in Assen het Meisje van Yde letterlijk ‘tot leven’ middels een imposante holografische projectie. En in Helmond herrees De Ploeger van Meunier meer dan tien meter groot en in goud gehuld in het straatbeeld.

Xsaga & Nationaal VR Museum
In het slotweekend van de Nationale Museumweek introduceerde de Museumvereniging een wereldprimeur; het Nationaal VR Museum. Middels moderne Virtual Reality technieken kan de kijker zich een weg banen door 400 musea die speciaal voor deze unieke productie hun pronkstuk digitaal beschikbaar stelden.

Bent u ook op zoek naar een inspirerend podium om mensen met elkaar te verbinden of om uw merkboodschap op een spraakmakende manier te delen? Bel dan met Patrick Roubroeks voor een afspraak via 020-5606500.